Tops International ArenaTops International Arena

Komend event:

11 - 13 mei 2020

1: Tops International Arena: CSI1* - CSI2* - CSIYH1*

tickets Meer informatie
Komende evenementen

Laatste nieuws

11/02/2020

SPORT - ENTERTAINMENT - LIFESTYLE

Welcome to the home of show jumping - Welcome to Tops International Arena! Tops International Arena the most unique equestrian centre of Europe will host 5 events in 2020.   We attracted over 25.000 visitors from all over the world. Tops International Arena offers you the possibility to enter a unique platform with your product or brand.  The kick-off of the season will take place on May 13th  and  the season ends in August with the spectacular Global Champions with the Longines Global Champions and the Global Champions League.  Place d…

Welkom

Tops International Arena is een spectaculaire bestemming voor sport, lifestyle en entertainment in het hart van Europa. Jan Tops, Olympisch gouden medaillewinnaar, zakenman, oprichter en president van de Longines Global Champions Tour, creëerde een mooie en baanbrekende bestemming die mensen van over de hele wereld aantrekt.

De buitengewone faciliteiten zijn allemaal over de springsport, of het nu gaat om sport van wereldklasse op het hoogste niveau of getalenteerde sterren van de toekomst, iedereen is welkom in Valkenswaard, Nederland.