Tops International ArenaTops International Arena

Komend event:

7 - 9 mei 2021

Spring Event 1: CSI4*-CSI2*-CSI1*-CSIYH

tickets Meer informatie
Komende evenementen

Laatste nieuws

21/01/2021

Het aftellen naar de start van het 2021 seizoen is begonnen!

Tops International Arena zal zeven springevenementen organiseren in het voorjaar en de zomer van 2021. De locatie van wereldklasse verwelkomt alle niveaus van paarden & ruiters van over de hele wereld op het spectaculaire concoursterrein in Valkenswaard. Tops International Arena, gelegen in het hart van Europa, op 7-9 mei en 11-13 juni twee CSI4*, CSI2*, CSI1*, en YH shows organiseert. Het spannende en drukke seizoen bij Tops International Arena wordt vervolgd in juli met een CSI5*, CSI2*, CSI1* & YH show op 8-11 juli gevolgd door een CSI4*, CSI…

Welkom

Tops International Arena is een spectaculaire bestemming voor sport, lifestyle en entertainment in het hart van Europa. Jan Tops, Olympisch gouden medaillewinnaar, zakenman, oprichter en president van de Longines Global Champions Tour, creëerde een mooie en baanbrekende bestemming die mensen van over de hele wereld aantrekt.

De buitengewone faciliteiten zijn allemaal over de springsport, of het nu gaat om sport van wereldklasse op het hoogste niveau of getalenteerde sterren van de toekomst, iedereen is welkom in Valkenswaard, Nederland.