Tops International ArenaTops International Arena

Komend event:

17 - 19 augustus 2020

1: KWPN CHAMPIONSHIP YOUNG HORSES

tickets Meer informatie
Komende evenementen

Laatste nieuws

22/07/2020

Fantastisch nieuws!

Fantastisch nieuws! In augustus en september 2020 kunnen paardensportliefhebbers over de hele wereld gaan genieten van topsport bij Tops International Arena. De geplande evenementen in mei, juli en augustus moesten worden uitgesteld vanwege de Covid 19 pandemie, maar nu kunnen vier wedstrijden doorgang vinden en de voorbereidingen zijn in volle gang!   Mogelijkheden voor iedereen Het seizoen bij Tops International Arena start met het KWPN Kampioenschap voor Jonge Paarden, de Blom Cup, van 17 t/m 19 augustus. De beste Nederlandse vier-, vijf-, zes- …

Welkom

Tops International Arena is een spectaculaire bestemming voor sport, lifestyle en entertainment in het hart van Europa. Jan Tops, Olympisch gouden medaillewinnaar, zakenman, oprichter en president van de Longines Global Champions Tour, creëerde een mooie en baanbrekende bestemming die mensen van over de hele wereld aantrekt.

De buitengewone faciliteiten zijn allemaal over de springsport, of het nu gaat om sport van wereldklasse op het hoogste niveau of getalenteerde sterren van de toekomst, iedereen is welkom in Valkenswaard, Nederland.