Tops International ArenaTops International Arena

Komend event:

19 - 21 juli 2019

5: Longines Global Future Champions: CSIU25 + CSIYR + CSIJ + CSICh + CSIP

tickets Meer informatie
Komende evenementen

Laatste nieuws

24/10/2018

Wij zijn klaar voor een nieuw spectaculair seizoen! 

Na het geweldige succes van 2018, zal er ook in 2019 weer veel te beleven zijn bij Tops International Arena in Valkenswaard.    Tops International Arena is meer dan alleen springen! Naast de wedstrijden is er een breed scala aan leuke winkels met een gezellige bar en restaurants, het hart van de Place du Concours: een heerlijke plek om te ontspannen.   Voor uw bedrijf zijn er uitstekende mogelijkheden voor relatiemarketing, netwerken en naamsbekendheid voor regionale, nationale en internationale bedrijven. Naast de sponsormogelijkheden, is er natuur…

Welkom

Tops International Arena is een spectaculaire bestemming voor sport, lifestyle en entertainment in het hart van Europa. Jan Tops, Olympisch gouden medaillewinnaar, zakenman, oprichter en president van de Longines Global Champions Tour, creëerde een mooie en baanbrekende bestemming die mensen van over de hele wereld aantrekt.

De buitengewone faciliteiten zijn allemaal over de springsport, of het nu gaat om sport van wereldklasse op het hoogste niveau of getalenteerde sterren van de toekomst, iedereen is welkom in Valkenswaard, Nederland.