Tops International ArenaTops International Arena

Komend event:

6 - 8 augustus 2021

GLOBAL FUTURE CHAMPIONS

tickets Nu live op GCTV Meer informatie
Komende evenementen

Laatste nieuws

09/05/2021

Maher eist overwinning op in CSI4* Grand Prix bij Tops International Arena

De opening van het seizoen bij Tops International Arena is met groot enthousiasme ontvangen door de ruiters en het evenement bood topsport aan de kijkers thuis. Het hoogtepunt van het eerste Spring Event, de CSI4* Grand Prix, werd verreden op zondagmiddag. Het werd een prachtige afsluiter van een geweldig weekend. In de eerste omloop wisten 11 combinaties zich te plaatsen voor de barrage. De Zwitser Bryan Balsiger zette als eerste een strakke tijd neer met 12-jarige merrie AK’s Courage. De volgende vier combinaties, Kevin Jochems (Turbo Z), Harrie Smolders (…

Welkom

Tops International Arena is een spectaculaire bestemming voor sport, lifestyle en entertainment in het hart van Europa. Jan Tops, Olympisch gouden medaillewinnaar, zakenman, oprichter en president van de Longines Global Champions Tour, creëerde een mooie en baanbrekende bestemming die mensen van over de hele wereld aantrekt.

De buitengewone faciliteiten zijn allemaal over de springsport, of het nu gaat om sport van wereldklasse op het hoogste niveau of getalenteerde sterren van de toekomst, iedereen is welkom in Valkenswaard, Nederland.